Wat een feestweek!

Een van de pijlers van het Jenaplan is samen vieren, en dat hebben we dan ook volop gedaan deze afgelopen week, samen met kinderen, team, ouders, opa’s en oma’s. En dat allemaal omdat Jenaplan 100 jaar bestaat.

Maandag startten we met de ochtendkring in het theater. Jeroen Schippers, onze special guest van de dag, opende de dag. Zijn speciaal voor Vlinderbos bedachte yell:

Voel je blij op Vlinderbos
Voel je vrij op Vlinderbos
Als een vlinder, als een elf,
ontpop jezelf, tot de beste jij, op Vlinderbos.

Op deze dag mocht het team het cadeau van de ouders ondergaan. Een heerlijke stoelmassage van Release Your Tension. Aan het einde van de dag heeft het team met de toezichthouders, de MR en OR, stagiaires en vrijwilligers nog een mooie afsluiting van de dag gevierd.

Dinsdag en donderdag hebben de kinderen de dag geopend met toffe voorstellingen op het podium in het theater. Altijd geweldig om te zien en ook te merken hoeveel ouders dit waarderen.

Woensdag was ons open huis en ook dat was een geslaagde dag. Het kunstwerk dat we, onder de bezielende leiding van Eefke, samen hebben gemaakt werd onthuld door de wethouder en dat leverde ons een mooie foto met verhaal op de voorpagina van de Groene Venen op. De kinderen van de kinderraad verzorgden de rondleidingen en dat deden zij fantastisch. Er waren weggevertjes door de kinderen gemaakt en het team deed in hun groep de gewone dingen zoals altijd waardoor de rust in de school werd behouden. Hierdoor konden we een echt beeld van onze school geven. Er was veel belangstelling van ouders, omwonenden en collega’s om ons heen. Vandaag zijn de Koningsspelen en het weer is ons goed gezind. De jongsten zijn in de school en hebben hun eigen geborgen feestje. De oudsten zijn op het sportveld van C.S.W. en vieren met de andere scholen van het dorp.

 

 

Laatste nieuws